S.O.S. Végrehajtás felfüggesztés

Végrehajtási eljárás indult Önnel szemben? Kiskorú, vagy tartós beteg van családjában?

Kiskorú, vagy tartós beteg van családjában? Szeretné megoldani, leállítani a végrehajtást? Megmutatjuk milyen lehetőségek vannak. Amennyiben igényli segítségünket, töltse ki az oldal alján található adatlapot és ügyvéd munkatársunk elkészíti Önnek a szükséges beadványokat.

A Vht. 48. §-ának (3) és (5) bekezdése szerint lehetőség van – bizonyos méltányolható körülmények fennállása esetén – adós kérelmére a végrehajtási eljárást maximum 6 hónapra felfüggeszteni.

Átérezzük a problémáját

2009-óta számos családnak segítettünk a vht 48.§ alapján felfüggeszteni a végrehajtást, úgyhogy ismerjük az érzéseit. Tudjuk mennyire megrázó, hogy sem a hitelező, sem a végrehajtó nem veszi figyelembe családját, vagy egészségi állapotát. Ezért tájékoztatjuk, hogy amennyiben ezek a körülmények fennállnak az Ön életében, lehetősége van bírósági beadványban hivatkozni rá és kérelmezni a végrehajtás felfüggesztéstét.

Ilyen körülmények az adós által eltartott személyek megléte (pl.: kiskorú gyermek, vagy más eltartásra szoruló családtag), az adós vagy eltartottjának súlyos és tartós betegsége, illetve az adóst sújtó természeti katasztrófa. Ezek rendszerint olyan körülmények, amelyek nem az adós hibájából erednek, illetve amelyek miatt a végrehajtás létfenntartásukat fenyegeti.

A Vht. 48. §-ának (3) és (5) bekezdése alapján “a bíróság a felfüggesztésre okot adó, méltányolható körülmények körében kiemelten értékeli különösen az adós által eltartásra köteles és tartásra szoruló személyek számát, az adós vagy az eltartott személy tartós és súlyos betegségét, a végrehajtási eljárás során bekövetkezett és az adóst is sújtó természeti katasztrófát.”

Segítünk leállítani a végrehajtást

Amennyiben ezen körülmények valamelyike fennáll, kérelemre a végrehajtást a bíróság maximum 6 hónapra felfüggesztheti.

(Az adós általános megélhetési nehézségei ugyanakkor a bírósági gyakorlat szerint nem számítanak mentő körülménynek.)

Fontos megjegyezni, hogy a végrehajtás felfüggesztési kérelem előterjesztése nem jelenti a végrehajtási eljárás automatikus felfüggesztését, arról a bíróság saját hatáskörében egyedi elbírálás alapján dönt.

A méltányolható körülmények tehát:

Amennyiben tehát ezen körülmények bármelyike az Ön esetében fennáll, a Vht. 48.§ alapján jogosult a végrehajtás felfüggesztésére. Kérelemre a végrehajtást a bíróság egy alkalommal maximum 6 hónapra felfüggesztheti.

Végrehajtás felfüggesztési kérelem

Ára: 49 900.- Ft.

Hívja Dr Hegedűs Barnabás ügyvédet hétköznap 12 óra után a

06 20 513 73 64-es számon.

A végrehajtás felfüggesztése után, kidolgozzuk az adósságprobléma végleges megoldását

Fontos!

A bíróság az adós kérelmére akkor függesztheti fel a végrehajtást, ha az adós fenti körülményeket igazolta is, és a végrehajtási eljárás során nem sújtották rendbírsággal.

Amennyiben a fentiek alapján megállapította, hogy Ön jogosult a végrehajtás felfüggesztésére és szeretné, hogy ügyvéd munkatársunk elkészítse az Ön végrehajtás felfüggesztési kérelmét, töltse ki a lenti adatlapot és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A végrehajtás felfüggesztési kérelem nem peres bírósági eljárás. A bankihitelkárosultak iroda egyedülállóan kedvezményes díjat biztosít – hogy mindenkinek lehetőséget nyújtsunk a végrehajtás leállítására – melynek egyszeri fizetendő díja 49 900.- Ft.

Amennyiben kéri a bírósági beadvány elkészítését 24 órán belül, kattintson ide.

A fenti megoldás a végrehajtás felfüggesztésére csak egy a számos más lehetősség közül. Amennyiben Ön a Vht. 48.§ alapján nem jogosult a végrehajtás felfüggesztésére, itt olvashat a végrehajtási eljárás felfüggesztésének további lehetőségeiről.

Amennyiben a végrehajtás a Vht. 48. § alapján felfüggesztésre kerül:

A beadvány megrendeléséhez kérjük töltse ki a lenti adatlapot.

Online segítségkérés

A járványügyi korlátozások számunkra semmilyen akadályt nem jelentenek!
Magyarországon egyedülálló távolsági ügykezelés, az Ön személyes jelnléte nélkül.

Amennyiben megállapította, hogy Ön jogosult a fentiek szerint a Vht 48.§ alapján a végrehajtás felfüggesztésére és szeretné, hogy ügyvéd munkatársunk elkészítse az Ön végrehajtás felfüggesztési kérelmét, töltse ki a lenti adatlapot és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy hívja a +36 20 513 7364-es számot

Az adatlap kitöltése után 24 órán belül telefonon visszahívjuk

Sürgős ügyekben beadvány elkészítése 24 órán belül

Ingyenes konzultáció telefonon

Töltse le ingyenes ebook-unkat!

Végrehajtás indult (vagy várható) Önnel szemben?
Keresi a megoldást de még nem talált rá?

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakembereink segítségét