Egyezségkötés követeléskezelőkkel

Szeretne megegyezni a követeléskezelővel a lehető legjobban és nem szeretné elhibázni?

Szeretne megegyezni a követeléskezelővel, de nem megy, vagy nem szeretné elhibázni?

Hiába törleszt, a magas kamatok miatt soha nem szabadul adósságától?

Hiába törleszt, a magas kamatok miatt soha nem szűnik meg adóssága?

Ismerjük a problémát.

Ha szeretné visszakapni normális, nyugodt, adósság nélküli életét a legjobb helyen jár.

Küldetésünk segíteni az embereknek, hogy sokkal gyorsabban és kevesebb pénzből szabaduljanak meg adósságaiktól, mint ahogy nélkülünk tennék.

Tudjuk mit érez (13 év és 9183 regisztrált ügyféllel a hátunk mögött), amikor egy követeléskezelőtől érkező borítékot talál a postaládában. Tudjuk és megértjük, mennyire szeretne megszabadulni ettől egy életre.

Fő profilunk a követeléskezelőkkel való egyezségkötés – és ezzel ügyfeleink megkímélése az élethosszig tartó adósságcsapdától.

Tapasztalatunk alapján a legtöbb ember nem azért került ebbe a helyzetbe, mert valamit rosszul csinált, hanem azért mert ma Magyarországon a követeléskezelés területén kaotikus helyzet uralkodik és nagyon sok a visszaélés az adósságok adás-vétele és behajtása során.

Elfogadhatatlan, hogy a követeléskezelő cégek óriási összegeket hajtanak be gyanútlan magánszemélyektől réges-régi, vitatható adósságok kapcsán. Az adós gyakran egy életen keresztül törlesztheti a hatalmas kamatokkal terhelt követelést. Arról nem is beszélve, hogy sokszor azt sem tudja miért és hogyan indult végrehajtás vele szemben.

Ismerjük a megoldást is

Nem is csoda, hogy egy „laikus” személy óriási anyagi károkat szenved el a profi jogász gárdával rendelkező pénzügyi szervezettel szemben. Velünk azonban Ön is rendelkezhet olyan – követeléskezelési szakjogászokból álló – háttérrel, melynek segítségével végleg megoldható követeléskezelőnél fennálló adósság problémája.

Speciális szaktudás és kapcsolatrendszer felhasználásával a szakszerűen lebonyolított peren kívüli egyezségkötés – vagy elévülés érvényesítése –  vezet messze a legjobb eredményhez.

A legtöbb adóssággal küzdő magánszemély azonban nem rendelkezik speciális jogi és követeléskezelési szaktudással, melyek hiányában az egyezségkötési kísérlet  során gyakran végzetes hibát követnek el, majd végül alulmaradnak a követeléskezelőkkel szemben.

Segítségünkkel végleg megszabadulhat

Ha felkér minket, mi azon fogunk dolgozni, hogy végleg megszabaduljon minden adósságától, hogy egy napon arra ébredjen, vége az évek óta nyomasztó adósrabszolgaságának, nincs több követeléskezelős boríték a postaládában és többé nem azért dolgozik, hogy nekik extra-profitot termeljen.

A követeléskezelés területén több mint tizenhárom éves gyakorlattal rendelkezünk, így jelentős kapcsolatrendszerünk és egyezségkötési tapasztalatunk halmozódott fel, amelyet készek vagyunk az Ön érdekében hasznosítani. (Intrum, MKK, Eos, Momentum, stb.)

A tapasztalataink alapján biztosak vagyunk abban, hogy az Ön esetében is működni fognak megoldásaink. Speciális jogi és követeléskezelési ismeretek birtokában az esetek többsége megoldható peren kívül.

Önnek is vannak jogai, lehetőségei

Mi pedig pontosan tudjuk, hogyan érvényesítsük azokat. Megvizsgálunk minden lehetőséget a végleges adósságrendezés érdekében. Akár elévülés érvényesítésével, akár egy szakszerűen kidolgozott egyezségkötési eljárás során, de mindenképp végleges megoldásokban gondolkozunk.

Követeléskezelési szakembereink segítségével sokkal könnyebben megszabadulhat ettől a nyomasztó rémálomtól mint ahogy azt eddig tapasztalta.

Jól érzi, itt a lehetőség

Oldjuk meg a problémát! Ne szomorkodjon, ne idegeskedjen tovább tehetetlenül!

Vegye igénybe, használja ki Ön is azokat az előnyöket, amelyekre profi követeléskezelési szakemberekkel a háta mögött tehet szert.

Önnek is segítünk – néhány hónap alatt – megoldani követeléskezelős problémáját. Az adósságtól való szabadsága néhány hónap alatt elérhető velünk és nem is kerül sokba!

Hogyan néz ki az együttműködés?

online-form

Adatlap kitöltés

Ön kitölti és elküldi a megrendelő lapot online.

email-address

Megerősítő e-mail

Automatikusan kiküldött e-mailben megerősítjük a megrendelést és elküldjük a fizetési adatokat.

contract

Megbízási szerződés

Elkészítjük a megbízási szerződést és a meghatalamazást, amit Ön aláírva visszaküld hozzánk.

Peren kívüli egyezségkötés

Hogyan dolgozunk?

A peren kívüli egyezéségkötés szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza – 6 hónapon keresztül:

(Hat hónapos határozott időtartamra vállalunk megbízást)

Együttműködés menete

Amennyiben a fentiek alapján úgy dönt, szeretné megbízni társaságunkat peren kívül egyezségkötésre, megbízási szerződést kötünk, valamint írásos meghatalmazást készítünk.

Mindezeket – a járványügyi helyzetre való tekintettel – online, emailben, postán küldjük-fogadjuk, személyes jelenlétet nem igényel. Ha ezek megvannak, illetve a megbízási díjat elutalta, azonnal munkába állunk.

A peren kívüli egyezségkötési eljárásunk maximum 6 hónapot vesz igénybe.

1. Lépés

Az alábbi gombra klikkelve töltse ki a peren kívüli egyezség megrendelő lapot.

2. Lépés

Munkatársunk visszahívja egyeztetés céljából

3. Lépés

Az általunk emailben megküldött megbízási szerződést és meghatalmazást postán visszaküldi részünkre és a megbízási díjat elutalja/befizeti.

4. Lépés

Munkához látunk.

Online segítségkérés

Amennyiben Ön peren kívüli egyezségkötéshez keres segítséget
kérjük, hogy a töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy hívja ügyfél szolgálatunkat a +36 20 513 7364-as számon.

Az adatlap kitöltése után 24 órán belül telefonon visszahívjuk

Sürgős ügyekben beadvány elkészítése 24 órán belül

Ingyenes konzultáció telefonon