Rólunk

„Célunk ügyfeleink anyagi éltének helyreállítása, az adósság nélküli élet megvalósítása.

„Célunk ügyfeleink anyagi éltének helyreállítása adósságszakértőink bevonásával - adósság nélküli élet kialakítása.”

Kik vagyunk Mi?

A bankihitelkarosultak.hu egy jogászokból, bankügyi és követeléskezelésben járatos adósságszakértőkből álló csapat, amely 2009-óta foglalkozik Magyarországon lakossági ügyfelekkel. Ebből adódóan ismerjük azokat a megoldásokat, amelyekkel csökkenthető vagy véglegesen megoldható adósságproblémája, akár végrehajtási eljárás alatt is.

A követeléskezelés szakterületén több mint tizenkét éves gyakorlattal rendelkezünk, így jelentős kapcsolatrendszerünk és válságkezelési tapasztalatunk halmozódott fel a különböző adósságkezelési eljárások területén (peres vagy peren kívül egyaránt). Munkatársaink elkötelezettek az adósok oldalán.

Szándékunk, hogy minden adós számára elérhetővé tegyük azokat a professzionális jogi, pénzügyi ismereteket és szolgáltatásokat, amelyekkel az adósok ellenfelei (bankok, végrehajtók, követelés kezelők, más tőkeerős szolgáltatók) eredendően rendelkeznek. Nem titkoljuk el Ön elől ügyének megoldását. Kérdezzen munkatársainktól.

Már online is

Az elmúlt öt évben egyre nagyobb hangsúlyt helyeztünk arra, hogy ügyfeleinket online, távolsági munkavégzés során is teljes értékűen ki tudjuk szolgálni. Így mára Magyarországon egyedülálló távolsági ügykezelést alakítottunk ki, amely nem igényli az Ön személyes jelenlétét.

Ennek köszönhetően a járványügyi korlátozások számunkra semmilyen hátrányt, akadályt nem jelentenek!

Szükség esetén jogi képviseletet biztosítunk azoknak, akik a monopolhelyzetben lévő bankokkal szemben hátrányt szenvednek (Dr Hegedűs Barnabás, Dr Patyi Tímea ügyvédek), de azoknak is, akik egyéb adósságaik miatt keresnek segítséget, vagy akár végrehajtás alá kerültek.

Online segítségkérés

Amennyiben Ön hitelproblémája, vagy bármilyen egyéb adóssága miatt keres segítséget, kérjük, hogy kattintson a lenti – megfelelő tartalmú – online segítségkérés gombra és töltse ki a megnyíló adatlapot. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy hívja a 06 30 849 4504-as számot.

Végrehajtás Felfüggesztés

SOS Végrehajtás Felfüggesztés

Kiskorú, tanuló, vagy súlyos beteg családtag esetén.

Peren Kívüli Egyezségkötés

Végleges Adósságrendezés

Fizetési
Meghagyás Kezelése

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakembereink segítségét