Végrehajtás felfüggesztés

Segítünk elkerülni az anyagi csődöt

Ismerjük a végrehajtás felfüggesztésének módjait. Segíthetünk Önnek is.

A végrehajtási eljárás felfüggesztése életbevágó fontosságú az adósok számára az anyagi csőd elkerüléséhez és a talpra álláshoz. Minél hamarabb felfüggesztésre kerül, annál jobbak az esélyek.

Végrehajtás leállítása

A legtöbb adóssággal küzdő magánszemély, vagy cég nem rendelkezik speciális végrehajtás jogi és követeléskezelési szaktudással, melyek hiányában egy végrehajtási eljárás során komoly, gyakran életre szóló veszteségeket szenvednek el. Ennek elkerülése érdekében kérje segítségünket.

Ha szeretné megismerni a végrehajtás felfüggesztésének lehetőségeit töltse le ingyenes ebook-unkat itt, melynek címe: Így lehet a végrehajtási elárást felfüggeszteni. Ebben megmutatunk hat lehetőséget a végrehajtás felfüggesztésére.

Segítünk Önnek a végrehajtóval szemben

Nem ismeri jogait, lehetőségeit a végrehajtással kapcsolatban? Sérelmezi a végrehajtó intézkedését? Úgy látja adósként kiszolgáltatott helyzetben van a végrehajtóval szemben? Esetleg nem is érti, hogyan került végrehajtás alá?

Szeretné megszüntetni, leállítani az Önnel szemben megindult végrehajtást?

Segítünk, akár végrehajtás felfüggesztés, megszüntetés, végrehajtási kifogás vagy egyéb végrehajtási képviselet ellátásában.

Személyre szabott végrehajtási képviselet

Megbízhatóan ellátjuk végrehajtási ügyével kapcsolatos képviseletét, beadványok elkészítését.

A végrehajtás felfüggesztése alatt végleges megoldásra van szükség

Fontos, hogy  a végrehajtás felfüggesztését kihasználva, a rendelkezésre álló időn belül végleges adósságrendezési megoldás kerüljön kidolgozásra az ügyében. Ez lehet peren kívüli egyezség, családi csődvédelem (magáncsőd), elévülés érvényesítése

Egyedül nem megy? Segítünk!

Tudjuk mennyire kétségbeejtő tud lenni egy végrehajtási eljárás, mekkora terhet jelent a kiszolgáltatott adós számára és milyen nagy tétje van a kimenetelének. Ha megbíz minket, teljeskörűen ellátjuk képviseletét a követeléskezelővel szemben.

Pontosan ismerjük a végrehajtási eljárás szabályait, a végrehajtó intézkedésének kereteit és a végrehajtás során alkalmazható jogorvoslati lehetőségeket.

Éljen a lehetőséggel és kérjen segítséget.

Dr Hegedűs Barnabás ügyvéd: 06 20 513 73 64

Online kapcsolatfelvétel

Amennyiben végrehajtási eljárás indult Önnel szemben és emiatt keres segítséget, kérjük, hogy töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

S.O.S. Végrehajtás Felgüggesztés

Kiskorú vagy tartós beteg van a családban?

A Vht. 48. §-ának (3) és (5) bekezdése szerint lehetőség van – bizonyos méltányolható körülmények fennállása esetén – adós kérelmére a végrehajtási eljárást maximum 6 hónapra felfüggeszteni.

További információkért kattintson a gombra!

Töltse le ingyenes ebook-unkat!

Végrehajtás indult (vagy várható) Önnel szemben?
Keresi a megoldást de még nem talált rá?

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakember segítségét