Végrehajtás felfüggesztés

Kerülje el az anyagi csődöt

A végrehajtási eljárás felfüggesztése életbevágó fontosságú az adósok számára az anyagi csőd elkerüléséhez és a talpra álláshoz. Minél hamarabb felfüggesztésre kerül, annál jobbak az esélyeink.

A legtöbb adóssággal küzdő magánszemély, vagy cég azonban nem rendelkezik speciális jogi és követeléskezelési szaktudással, melyek hiányában egy végrehajtási eljárás során komoly, gyakran életre szóló veszteségeket szenvednek el.

Ebben a helyzetben nyújtunk szakszerű segítséget ügyfeleink számára.
Vállalunk végrehajtási képviseletet, illetve ingyenesen biztosítjuk azokat a rendkívül értékes információkat, amelyek birtokában akár önállóan is kezelheti végrehajtási ügyét.

Ingyenes tanácsadás

Ingyenes telefonos vagy online tanácsadás keretében, illetve a weboldalunkon megtalálható ingyen letölthető anyagokon keresztül pontos útmutatást kaphat ügyének megoldásához, de személyes konzultációra is biztosítunk lehetőséget.

Ismerjük a lehetőségeket! Pontosan tudjuk hogyan lehet a végrehajtási eljárást kezelni, megállítani.

Amennyiben végrehajtási eljárás indult Önnel szemben és kiskorú gyermekei vannak, vagy tartós, súlyos beteg van a családban, úgy kattintson ide és ismerje meg a végrehajtás felfüggesztéssel kapcsolatos további lehetőségeit.

Online segítségkérés

Amennyiben végrehajtási eljárás indult Önnel szemben és emiatt keres segítséget, kérjük, hogy töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kiskorú vagy tartós beteg van a családban?

A Vht. 48. §-ának (3) és (5) bekezdése szerint lehetőség van – bizonyos méltányolható körülmények fennállása esetén – adós kérelmére a végrehajtási eljárást maximum 6 hónapra felfüggeszteni.

További információkért kattintson a gombra!

Vásárlói Vélemény
5,0 2 értékelés alapján
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy benyújtott egy felülvizsgálatot!

A bemenete nagyon nagyra értékelik. Ossza meg barátaival, hogy élvezhessék azt is!

Filter Reviews:
HK
06. 22. 2021
Hrazdyra K.
Hungary Hungary
Szabadulás kezességből

Kezességet vállaltam egy ügyben és sajnos bedőlt az adós cég, ellenem indult a végrehajtás. Lefoglalták a cégemet, autómat, szüleim házát ami maga volt a rémálom. Kislányommal egy új építésű társasházban élünk, amit bankhitelre vettem. Ezt azért nem foglalták le, mert még nem volt saját helyrajzi száma, így a földhivatal még nem tudta a nevemre vezetni az ingatlant. Mivel viszont folyamatban volt a földhivatalnál, attól rettegtem (okkal), hogy ez is végrehajtás alá kerülhet bármikor. Sietni kellett a megoldással. Egy barát házaspár ajánlotta Huszár Imrét, akiknek korábban az Erste Bankos drámájukat oldotta meg igen gyorsan. Nálam közel 30M tartozásról volt szó. Imre végül valahogy 8M Ft-ért megvette a követelést a hitelezőtől, amivel meg is oldódott a dolog. Nekünk ezt megközelíteni sem sikerült soha, hiszen (bár alkudozni én is tudok) de ennyire nem értünk az egyezségkötés fortélyaihoz. A 30M helyett ezt az összeget az adós már ki tudta fizetni. 2018-ban kezdődött a probléma és ma 2021. 05.21-én vége a borzalomnak. Nekik kb 2hónapba telt. Szüleim háza, az én lakásom és más értékeim is megmenekültek. Köszönöm Imrének, dr Kőfalvi Balázs ügyvédnek és a többi munkatársnak is. Szinte baráti kapcsolat alakult ki velük. Itt mindenki családos ember, jó szívvel ajánlom őket.

DF
06. 22. 2021
Drahos F.
Hungary Hungary
Árverés megakadályozása

Az én történetem nagyon egyedi. Ellopták a személyes okmányaimat, majd vissza küldték. Közben autó hitelt vettek fel vele a nevemre. Nem is tudtam róla amíg rendesen fizették, ám amikor összetörték az autót, a törlesztést is abbahagyták. Ekkor ért hidegzuhanyként, hogy végrehajtást indítottak ellenem. A végrehajtó lefoglalta az autómat, letiltotta a nyugdíjamat és árverezni akarta a lakásomat. Hiába mondtam, hogy sosem vettem fel autó hitelt stb, a végrehajtót és a finanszírozó bankot nem érdekelte. Azt mondta, nem éltem ellentmondással 15napon belül FMH-val szemben, úgyhogy elismertem. Azt sem tudtam mi az az FMH, meg az ellentmondás… Ráadásul nem én voltam az egyetlen károsult, 28 emberrel csinálta meg a bűnszervezet ugyanezt és büntető eljárás is volt folyamatban a Bp. 18.kerületi bíróságon, de ez sem hatotta meg a végrehajtót, a bíróságot és a Merkantil Bankot sem, mondván a per nem zárult le, majd akkor hivatkozhatok erre ha lesz egy számomra pozitív bírósági ítélet. Na, ilyenkor mit lehet tenni? Épp az autóm átadása előtti napon ajánlotta az unokám Huszár Imrét és a bankihitekarosultak.hu-t. Huszár úr azonnal megakadályozta az autóm elvitelét. Első fellépése is már nagyon meggyőző volt, megnyugodtunk, hogy jó kezekbe kerültünk (pedig az autómról már lemondtam, de ő nem). Ezután hosszadalmas pereskedés következett, beadványok bíróságokra, végrehajtóhoz, bankhoz stb. Sikerült a vh-t felfüggeszteni, de nagyon nehéz ügy volt, már az RTL Klubbal akartuk felvenni a kapcsolatot. Huszár Imre és két komoly ügyvéd dolgozott rajta, Dr Tüske Zoltán és Dr Czeglédy Magdolna. Nagy köszönet nekik is, mert bár két évig elhúzódott a büntető per miatt, de nélkülük és Huszár Imre nélkül ma már se a lakásunk se az autónk nem lenne meg. Nyugdíjasként itt lett volna vége az életünknek és mindez ártatlanul, hiszen mi voltunk a bűncselekmény áldozatai.Sosem volt semmilyen hitelünk és az igazságszolgáltatás mégsem állt mellénk! Mindenkinek azt ajánlom, hogy ilyen ügyekben ahol nagy a tét, csakis kellően felkészült jogi háttérrel vágjanak bele. Ajánlom ezt a társaságot, örök hálám nekik, nagyon megbízható profi jogászok, nem kezdők az biztos.

Töltse le ingyenes ebook-unkat!

Végrehajtás indult (vagy várható) Önnel szemben?
Keresi a megoldást de még nem talált rá?

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakembereink segítségét