Végrehajtás felfüggesztés

Kerülje el az anyagi csődöt

A végrehajtási eljárás felfüggesztése életbevágó fontosságú az adósok számára az anyagi csőd elkerüléséhez és a talpra álláshoz. Minél hamarabb felfüggesztésre kerül, annál jobbak az esélyeink.

A legtöbb adóssággal küzdő magánszemély, vagy cég azonban nem rendelkezik speciális jogi és követeléskezelési szaktudással, melyek hiányában egy végrehajtási eljárás során komoly, gyakran életre szóló veszteségeket szenvednek el.

Ebben a helyzetben nyújtunk szakszerű segítséget ügyfeleink számára.
Vállalunk végrehajtási képviseletet, illetve ingyenesen biztosítjuk azokat a rendkívül értékes információkat, amelyek birtokában akár önállóan is kezelheti végrehajtási ügyét.

Ingyenes tanácsadás

Ingyenes telefonos vagy online tanácsadás keretében, illetve a weboldalunkon megtalálható ingyen letölthető anyagokon keresztül pontos útmutatást kaphat ügyének megoldásához, de személyes konzultációra is biztosítunk lehetőséget.

Ismerjük a lehetőségeket! Pontosan tudjuk hogyan lehet a végrehajtási eljárást kezelni, megállítani.

Amennyiben végrehajtási eljárás indult Önnel szemben és kiskorú gyermekei vannak, vagy tartós, súlyos beteg van a családban, úgy kattintson ide és ismerje meg a végrehajtás felfüggesztéssel kapcsolatos további lehetőségeit.

Online segítségkérés

Amennyiben végrehajtási eljárás indult Önnel szemben és emiatt keres segítséget, kérjük, hogy töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az adatlap kitöltése után 24 órán belül telefonon visszahívjuk

Sürgős ügyekben beadvány elkészítése 24 órán belül

Ingyenes konzultáció telefonon

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakembereink segítségét