Végleges adósságrendezés

Szeretne megszabadulni adósságaitól, a követeléskezelőtől, végrehajtótól?

Takarítson meg pénzt adósságrendezési eljárásaink segítségével!

Szeretné visszakapni normális, nyugodt, adósság nélküli életét? A legjobb helyen jár.

Küldetésünk segíteni az embereknek, hogy sokkal gyorsabban és kevesebb pénzből szabaduljanak meg adósságaiktól, mint ahogy nélkülünk tennék.

Végleges adósságrendezésen az eljárások azon formáit értjük, melyek során az adósságprobléma véglegesen megoldásra kerül. Ez történhet egy kedvező egyezségkötés által (egy összegben vagy részletfizetéssel), a magáncsődbe való bekapcsolódással, lehet egy jól sikerült elszámolási per, vagy akár a követelés elévülése is. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a fentiek közül, hogy a lehető legjobb úton szabaduljon meg adósságproblémájától.

Valódi megoldások

A legjobb adósságrendezési megoldások közé tartoznak azok, amelyek során adósságának egésze, vagy jelentős része megszűnhet. A peren kívüli egyezségkötés kiemelt szakterületeink közé tartozik.

Mivel a legtöbb adóssággal küzdő magánszemély nem rendelkezik speciális jogi és követeléskezelési szaktudással, ezért sajnos nincs meg a lehetősége arra, hogy jelentős eredményt érjen el egy peren kívüli egyezségkötés, vagy egyéb végleges adósságrendezés során. Ebben tudunk óriási segítséget nyújtani ügyfeleinknek.

Szüntessük meg adósságát

Mert végleges (adósságrendezési) megoldásokban gondolkozunk.

A hazai hitelezők, pénzintézetek sok esetben nem veszik figyelembe az adósok teljesítőképességét, ezért megegyezés a legritkább esetben jön létre, a végrehajtó rövid időn belül lefoglalja (Vht.) az adós vagyontárgyait, jövedelmét.

Jól érzi, itt a lehetőség, hogy adósságproblémája megoldódjon.

Végleges adósságrendezés

Szeretne megszabadulni adósságaitól, a banktól, követeléskezelőtől, végrehajtótól?

Takarítson meg pénzt adósságrendezési eljárásaink segítségével!

Szeretné visszakapni normális, nyugodt, adósság nélküli életét? A legjobb helyen jár.

Küldetésünk segíteni az embereknek, hogy sokkal gyorsabban és kevesebb pénzből szabaduljanak meg adósságaiktól, mint ahogy nélkülünk tennék.

Végleges adósságrendezésen az eljárások azon formáit értjük, melyek során az adósságprobléma véglegesen megoldásra kerül. Ez történhet egy kedvező egyezségkötés által (egy összegben vagy részletfizetés által), a magáncsődbe való bekapcsolódással, lehet egy jól sikerült elszámolási per, vagy akár a követelés elévültetése is. A lehető legrövidebb úton kell megszabadulni a problémától.

Valódi megoldások

A legjobb adósságrendezési megoldások közé tartoznak azok, amelyek során adósságának egésze, vagy jelentős része megszüntetésre kerül. A peren kívüli egyezségkötés társaságunk kiemelt szakterületei közé tartozik.

Mivel a legtöbb adóssággal küzdő magánszemély nem rendelkezik speciális jogi és követeléskezelési szaktudással, ezért sajnos nincs meg a lehetősége arra, hogy jelentős eredményt érjen el egy peren kívüli egyezségkötés, vagy egyéb végleges adósságrendezés során. Ebben tudunk óriási segítséget nyújtani ügyfeleinknek, több mint tíz év szakmai tapasztalatunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével.

Szüntessük meg adósságát

Hogy ne a banknak, követeléskezelőnek dolgozzon többé.

A hazai hitelezők, pénzintézetek nem veszik figyelembe az adósok teljesítőképességét, ezért megegyezés szinte sosem jön létre, a végrehajtó rövid időn belül lefoglalja az adós vagyontárgyait, jövedelmét.

Ha felkér minket, mi azon fogunk dolgozni, hogy egy napon arra ébredjen, vége ennek az egész rémálomnak és Ön szabad, többé nem mások aratják le munkája gyümölcsét.

Tudjuk hogyan kell olyan jogi környezetet teremteni, amely által megszűnik kiszolgáltatottsága és elérhető az Ön számára kívánt eredmény.

Mert végleges megoldásokban gondolkozunk.

Jól érzi, itt a lehetőség, hogy megoldjuk adósságproblémáját.

Hogyan néz ki az együttműködés?

online-form

Megrendelőlap kitöltése

Ön kitölti és elküldi a megrendelő lapot online.

email-address

Megerősítő
e-mail

Automatikusan kiküldött e-mailben megerősítjük a megrendelést és elküldjük a fizetési adatokat.

contract

Megbízási
szerződés

Az ügyvédi megbízás (választása szerint) személyesen, vagy online is megköthető.

Végleges adósságrendezés

219.900.- Ft + ÁFA

Egyszeri díj megbízáskor

6 hónapos jogi képviselet

Az ügy sikeres lezárását követően 20% sikerdíj, ami a megtakarított összegből számítandó.

A 6 hónapos jogi képviselet az alábbiakat tartalmazza:

  • Átvizsgáljuk ügyét elévülés szempontjából és ha megállapítható az elévülés, akkor érvényesítjük.
  • Jogi képviselet ellátása (jogi képviselője meghatalmazottként tárgyal, levelez a követeléskezelővel)
  • Jogi levelezések, végrehajtási eljárásban elévülés érvényesítése.
  • Telefonos, vagy személyes tárgyalások a követeléskezelővel
  • Telefonos konzultáció és jogi tanácsadás, illetve telefonos rendelkezésre állás hétköznapokon.

Miért válasszon minket?

A járványügyi korlátozások számunkra semmilyen akadályt nem jelentenek!

Magyarországon egyedülálló távolsági ügykezelés, az Ön személyes jelenléte nélkül.

01

Tapasztalt szakmai segítség

Tudjuk azt, hogy egy jó egyezségkötés nem az adós fizetési képességén, hanem a mögöttes jogi, követeléskezelési stratégián múlik, ezért az egyezségkötést nem érzelmek, vágyak alapján, hanem szakmai alapú, követeléskezelési stratégiára épül fel.

Olyan beadványokat, megállapodásokat célzó iratokat készítünk, amelyek képesek elérni a kívánt eredményt, az egyezségkötést, végrehajtás felfüggesztést, elévülést, vagy más végső megoldást.

A bankok és követeléskezelő társaságok belső működési mechanizmusainak és döntéshozatali eljárásmódjainak ismerete döntő fontosságú az Ön ügyének sikerre vitelében. Legyen szó akár a szerződések felülvizsgálatáról, a hitelintézetekkel folytatott levelezésről, vagy akár a végrehajtási eljárás bármely szakaszáról.

02

Hatékony kommunikáció

A hivatalos eljárásokon, jogi procedúrákon kívüli egyeztetések egyik kulcsa az adott ügy körülményeit figyelembe vevően megválasztott kommunikációs stílus és az írásbeli, szóbeli egyeztetéseken elhangzott információk értelmezése és megfelelő alkalmazása.

Szomorú tapasztalat, hogy a hitelintézetek, pénzügyi cégek adósai sok esetben már ekkor, az első egyeztetések során végzetes hibákat követnek el. Egyes esetekben az ellenérdekű tárgyaló fél, szokásosan például ún. pénzbehajtó cégek jogi következményekkel együtt járó „trükkökkel” igyekeznek rossz lépésre kényszeríteni a hitelszerződés adósait.

Tapasztalt ügyvéddel Ön is jelentős megtakarítást érhet el.

03

Jól ismerjük az ellenoldal gondolkodását

A hitelezők egyezségkötést célzó trükkös „megoldásai” mögött gyakran nem az adós megsegítését célzó szándék húzódik meg, ezért fontos erre figyelemmel lenni, mielőtt bármiféle adatot, információt közlünk magunkról.

A bankok, hitelezők által összeállított ívek, adatlapok kitöltése, illetve bármilyen megállapodás aláírása előtt életbevágóan fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél vegyen igénybe megfelelő szakmai tanácsadást, szükség esetén képviseletet annak érdekében, hogy egy megállapodás – de akár csak egy adatlap kitöltése – következtében nehogy visszafordíthatatlan károkat szenvedjen és egyoldalúan a hitelező jogi, pénzügyi fölénye érvényesüljön.

Online kapcsolatfelvétel

Amennyiben Ön végeleges adósságrendezéshez keres segítséget
kérjük, hogy a töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy hívja fel dr. Hegedűs Barnabás ügyvédet a  +36 20 513 7364 -as számon.

Az adatlap kitöltése után telefonon visszahívjuk

Sürgős ügyekben beadvány elkészítése akár 24 órán belül

Telefononos konzultáció

Gyakran Ismételt Kérdések

Peren kívüli egyezségek, vagy más adósságrendezési eljárás néhány héttől, néhány hónapig terjedhet, de általánosan elmondható, hogy a 6 hónapos jogi képviselet időtartama elegendő hozzá.

Pár százezer forinttól több millió is lehet a „megtakarítás”. Ez nagyban függ a tartozás összegétől, a hitelező személyétől, az adós vagyoni és jövedelmi helyzetétől, az ügy bonyolultságától, kockázati tényezőitől és egyéb körülményektől.

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakember segítségét