Végleges adósságrendezés

Szeretne megszabadulni adósságaitól, a banktól, követeléskezelőtől, végrehajtótól?

Takarítson meg pénzt adósságrendezési eljárásaink segítségével!

Szeretné visszakapni normális, nyugodt, adósság nélküli életét? A legjobb helyen jár.

Küldetésünk segíteni az embereknek, hogy sokkal gyorsabban és kevesebb pénzből szabaduljanak meg adósságaiktól, mint ahogy nélkülünk tennék.

Végleges adósságrendezésen az eljárások azon formáit értjük, melyek során az adósságprobléma véglegesen megoldásra kerül. Ez történhet egy kedvező egyezségkötés által (egy összegben vagy részletfizetés által), a magáncsődbe való bekapcsolódással, lehet egy jól sikerült elszámolási per, vagy akár a követelés elévültetése is. A lehető legrövidebb úton kell megszabadulni a problémától.

Valódi megoldások

A legjobb adósságrendezési megoldások közé tartoznak azok, amelyek során adósságának egésze, vagy jelentős része megszüntetésre kerül. A peren kívüli egyezségkötés társaságunk kiemelt szakterületei közé tartozik.

Mivel a legtöbb adóssággal küzdő magánszemély nem rendelkezik speciális jogi és követeléskezelési szaktudással, ezért sajnos nincs meg a lehetősége arra, hogy jelentős eredményt érjen el egy peren kívüli egyezségkötés, vagy egyéb végleges adósságrendezés során. Ebben tudunk óriási segítséget nyújtani ügyfeleinknek, több mint tíz év szakmai tapasztalatunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével.

Szüntessük meg adósságát

Hogy ne a banknak, követeléskezelőnek dolgozzon többé.

A hazai hitelezők, pénzintézetek nem veszik figyelembe az adósok teljesítőképességét, ezért megegyezés szinte sosem jön létre, a végrehajtó rövid időn belül lefoglalja az adós vagyontárgyait, jövedelmét.

Ha felkér minket, mi azon fogunk dolgozni, hogy egy napon arra ébredjen, vége ennek az egész rémálomnak és Ön szabad, többé nem mások aratják le munkája gyümölcsét.

Tudjuk hogyan kell olyan jogi környezetet teremteni, amely által megszűnik kiszolgáltatottsága és elérhető az Ön számára kívánt eredmény.

Mert végleges megoldásokban gondolkozunk.

Jól érzi, itt a lehetőség, hogy megoldjuk adósságproblémáját.

Hogyan néz ki a gyakorlatban?

Amennyiben megbízza társaságunkat egyezségkötési képviselet ellátására, ügyének alapos áttekintése után kidolgozzuk a leghatékonyabb megoldási tervet.

Ezt követően elkészítjük az ügyéhez szükséges dokumentumokat, beadványokat, levelezéseket. Megszervezzük jogi képviseletét, kapcsolatba lépünk, tárgyalunk hitelezőjével, elkezdünk azon dolgozni, hogy végleg megszabaduljon adósságától.

Sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk.

Az Ön számára a legjobb megoldás a végleges adósságrendezés, amennyiben rendelkezik megfelelő készpénzzel, ám szeretne csökkenteni a követelt összegen.

Az Ön számára a legjobb megoldás a végleges adósságrendezés, amennyiben rendelkezik megfelelő készpénzzel, ám szeretne csökkenteni a követelt összegen

Hogyan néz ki az együttműködés?

online-form

Adatlap kitöltés

Ön kitölti és elküldi a megrendelő lapot online.

email-address

Megerősítő e-mail

Automatikusan kiküldött e-mailben megerősítjük a megrendelést és elküldjük a fizetési adatokat.

contract

Megbízási szerződés

Elkészítjük a megbízási szerződést és a meghatalamazást, amit Ön aláírva visszaküld hozzánk.

Miért válasszon minket?

A járványügyi korlátozások számunkra semmilyen akadályt nem jelentenek!

Magyarországon egyedülálló távolsági ügykezelés, az Ön személyes jelneléte nélkül.

01

Tapasztalt szakamai segítség

Immár másfél évtizedes munkatapasztalatunk jelentős segítséget nyújt ahhoz, hogy a követeléskezelés és behajtás folyamatának teljes egészét kontroll alatt tartsuk és az Ön számára a legjobb eredményt érjük el.

Legyen szó akár a szerződések felülvizsgálatáról, a hitelintézetekkel folytatott egyezségkötésről, vagy akár a végrehajtási eljárás bármely szakaszáról.

A bankok és követeléskezelő társaságok belső működési mechanizmusainak és döntéshozatali módjainak ismerete döntő fontosságú az ügyfeleink ügyeinek sikerre vitelében.

02

Hatékony kommunikáció

A hivatalos eljárásokon, jogi procedúrákon kívüli egyeztetések egyik kulcsa az adott ügy körülményeit figyelembe vevően megválasztott kommunikációs stílus és az írásbeli, szóbeli egyeztetéseken elhangzott információk értelmezése és megfelelő felhasználása.

Szomorú tapasztalat, hogy a hitelintézetek, pénzügyi cégek adósai sok esetben már ekkor, az első egyeztetések során végzetes hibákat követnek el. Egyes esetekben az ellenérdekű tárgyaló fél, szokásosan például ún. pénzbehajtó cégek jogi következményekkel együttjáró „trükkökkel” igyekeznek rossz lépésre kényszeríteni a hitelszerződés adósait.

Szakembereink jelentős megtakarítást érhetnek el az  Ön szolgálatában is. 

03

Jól ismerjük ellenfelét

A Magyarországon működő valamennyi bankkal, követeléskezelővel van tapasztalatunk lezárt és folyamatban lévő ügyünk. Ismerjük a követeléskezelési lépéseik mögött húzódó szándékokat, trükköket, apróbetűs részeket.

A bankok, hitelezők által összeállított ívek, adatlapok kitöltése, illetve bármilyen megállapodás aláírása előtt életbevágóan fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél vegyen igénybe megfelelő szakmai tanácsadást, szükség esetén képviseletet annak érdekében, hogy egy megállapodás – de akár csak egy adatlap kitöltése – következtében nehogy visszafordíthatatlan károkat szenvedjen és egyoldalúan a hitelező jogi, pénzügyi fölénye érvényesüljön. Egyeztessen szakemberrel, mielőtt aláírna bármit!

Online segítségkérés

Amennyiben Ön végleges adósságrendezéshez keres segítséget kérjük, hogy töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 513 7364-as számon.

Az adatlap kitöltése után 24 órán belül telefonon visszahívjuk

Sürgős ügyekben beadvány elkészítése 24 órán belül

Ingyenes konzultáció telefonon

Gyakran Ismételt Kérdések

Egyezségkötéseket sikerdíjas konstrukcióban vállalunk, ami általában a megtakarított összeg 20%-a. Ez azonban esetenként eltérhet, ezért személyes, vagy telefonos konzultáció során tudjuk pontosan állapítani. Amennyiben ügyében ügyvédi, jogi munka szükséges, ügyvéd kollégáink előzetesen tájékoztatás adnak annak összegéről.

Az ilyen típusú egyezségek megkötése néhány héttől, néhány hónapig terjedhet.

Pár százezer forinttól több millió is lehet a “megtakarítás”. Ez nagyban függ a tartozás összegétől, a hitelező személyétől, az ügy bonyolultságától, kockázati tényezőitől és egyéb körülményektől.
Igyekszünk minden körülményt úgy alakítani, hogy a lehető legjobb megállapodás szülessen és a hitelező felismerje, hogy szükséges a részéről is kompromisszumokat kötni.

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakembereink segítségét