Végleges adósságrendezés

Takarítson meg pénzt adósságrendezési eljárásaink segítségével!

Takarítson meg pénzt adósságrendezési eljárásaink segítségével!

Végleges adósságrendezésen az eljárások azon formáit értjük, melyek során az adósságprobléma véglegesen megoldásra kerül. Ez történhet egy kedvező egyezségkötés által (egy összegben vagy részletfizetés által), a magáncsődbe való bekapcsolódással, lehet egy jól sikerült elszámolási per, vagy akár a követelés elévültetése is. Meg kell vizsgálni, van-e lehetőség minél rövidebb úton megszabadulni a problémától.

A legjobb adósságrendezési megoldások közé tartozik az egyezségkötés azon formája, melynek során adósságának jelentős része elengedésre kerül. A peren kívüli egyezségkötés társaságunk kiemelt szakterületei közé tartozik.

Mivel a legtöbb adóssággal küzdő magánszemély nem rendelkezik speciális jogi és követeléskezelési szaktudással, ezért sajnos nincs meg a lehetősége arra, hogy jelentős eredményt érjen el egy peren kívüli egyezségkötés, vagy egyéb végleges adósságrendezés során. Ebben tudunk óriási segítséget nyújtani ügyfeleinknek, több mint tíz év szakmai tapasztalatunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével.

Kiegyenlített erőviszonyok

A hazai hitelezők, pénzintézetek hajlamosak erőfölényüket egyoldalúan érvényesíteni fizetési nehézség során.

Mivel nem veszik figyelembe az adósok teljesítőképességét, ezért megegyezés szinte sosem jön létre, a végrehajtó rövid időn belül lefoglalja az adós vagyontárgyait, jövedelmét.

Segítségünkkel Ön is kiegyenlítheti az erőviszonyokat! Pontosan ismerjük azokat a jogi, követeléskezelési módszereket, amelyeket a bankok vagy más hitelezők is alkalmaznak.

Ezek ismeretében olyan jogi körülményeket teremtünk ügyében, melynek következtében a kiszolgáltatottságból megfelelő alkupozícióba kerülhet. Tisztában vagyunk azokkal a lehetőségekkel, jogorvoslatokkal, amelyekkel az Ön számára kívánt eredmény elérhető.

Nem csupán vészhelyzetben és banki tartozás esetén lehet hasznos mindez. Egyéb adósságai kapcsán is érdemes ilyen módon pénzt megtakarítani Ön és családja számára.

Hogyan néz ki a gyakorlatban?

Amennyiben megbízza társaságunkat egyezségkötési képviselet ellátására, ügyének alapos áttekintése után konkrét megoldási tervet dolgozunk ki.

Ezt követően elkészítjük az ügyéhez szükséges dokumentumokat, beadványokat, levelezéseket. Megszervezzük jogi képviseletét, kapcsolatba lépünk, tárgyalunk hitelezőjével.

Megbízási díj nincs, sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk.

Az Ön számára a legjobb megoldás a végleges adósságrendezés, amennyiben rendelkezik megfelelő készpénzzel, ám szeretne csökkenteni a követelt összegen.

Az Ön számára a legjobb megoldás a végleges adósságrendezés, amennyiben rendelkezik megfelelő készpénzzel, ám szeretne csökkenteni a követelt összegen

Miért válasszon minket?

0.-Ft befizetése mellett munkába állunk. Előre finanszírozzunk az ügyvédi költségeket.

A járványügyi korlátozások számunkra semmilyen akadályt nem jelentenek!

Magyarországon egyedülálló távolsági ügykezelés, az Ön személyes jelneléte nélkül.

01

Tapasztalat és szakértelem

A bankok és követeléskezelő társaságok belső működési mechanizmusainak és döntéshozatali eljárásmódjainak ismerete döntő fontosságú az ügyfeleink ügyeinek sikerre vitelében.

Immár másfél évtizedes munkatapasztalatunk jelentős segítséget nyújt ahhoz, hogy a követeléskezelés és behajtás folyamatának teljes egészét kontroll alatt tartsuk és az Ön számára a legjobb eredményt érjük el.

Legyen szó akár a szerződések felülvizsgálatáról, a hitelintézetekkel folytatott levelezésről, vagy akár a végrehajtási eljárás bármely szakaszáról.

02

Kommunikáció és stílus

A hivatalos eljárásokon, jogi procedúrákon kívüli egyeztetések egyik kulcsa az adott ügy körülményeit figyelembe vevően megválasztott kommunikációs stílus és az írásbeli, szóbeli egyeztetéseken elhangzott információk értelmezése és megfelelő felhasználása.

Szomorú tapasztalat, hogy a hitelintézetek, pénzügyi cégek adósai sok esetben már ekkor, az első egyeztetések során végzetes hibákat követnek el. Egyes esetekben az ellenérdekű tárgyaló fél, szokásosan például ún. pénzbehajtó cégek jogi következményekkel együttjáró „trükkökkel” igyekszik rossz lépésre kényszeríteni a hitelszerződés adósait.

Szakembereink jelentős megtakarítást érhetnek el az  Ön szolgálatában is, ráadásul megbízási díj vagy egyéb összegek befizetése nélkül munkába állnak. Megbízás esetén előre finanszírozzuk Ön helyett az ügyvédi költségeket is, hogy Ön biztonságban tudhassa magát.

03

Stratégia és folyamat

A pénzügyi vállalatok, hitelintézetek egyezségkötést célzó lépései mögött húzódó üzletpolitikai szándék feltárása minden esetben ugyancsak kiemelkedő relevanciával bírhat.

A bankok, hitelezők által összeállított ívek, adatlapok kitöltése, illetve bármilyen megállapodás aláírása előtt életbevágóan fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél vegyen igénybe megfelelő szakmai tanácsadást, szükség esetén képviseletet annak érdekében, hogy egy megállapodás – de akár csak egy adatlap kitöltése – következtében nehogy visszafordíthatatlan károkat szenvedjen és egyoldalúan a hitelező jogi, pénzügyi fölénye érvényesüljön. Egyeztessen szakemberrel, mielőtt aláírna bármit!

Online segítségkérés

Amennyiben Ön végleges adósságrendezéshez keres segítséget kérjük, hogy töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 30 849 4504-as számon.

Az adatlap kitöltése után 24 órán belül telefonon visszahívjuk

Sürgős ügyekben beadvány elkészítése 24 órán belül

Ingyenes konzultáció telefonon

Gyakran Ismételt Kérdések

Egyezségkötéseket sikerdíjas konstrukcióban vállalunk, a megtakarított összeg bizonyos százaléka fejében. A sikerdíj mértéke esetenként eltérő lehet, az elvégzendő feladatok függvényében, amely személyes vagy telefonos konzultáció során állapítható meg. A felmerülő ügyvédi költségeket előre finanszírozzuk Ön helyett.

Az ilyen típusú egyezségek megkötése néhány héttől, néhány hónapig terjedhet.

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakembereink segítségét