Peren kívüli egyezségkötés

Tudta, hogy a perek elkerülésével százezreket, sőt akár milliókat spórolhat meg?

Tudta, hogy a perek elkerülésével százezreket, sőt akár milliókat spórolhat meg?

Tudta, hogy a perek számos esetben akár teljesen bizonytalan kimenetelűek is lehetnek?

Tudta, hogy a perek számos esetben akár teljesen bizonytalan kimenetelűek is lehetnek?

A legtöbb esetben a szakszerűen felépített és végrehajtott egyezségkötési eljárás vezet – messze – a legjobb eredményhez. A megfelelő eszköztár használatával peren kívül érhető el az adós számára legelőnyösebb egyezség.

Társaságunk egyik fő profilja a különféle hitelintézetekkel, pénzügyi vállalkozásokkal és egyéb hitelezőkkel való megegyezés elérése – és ezzel ügyfeleink megkímélése a sok vesződséggel járó peres és nemperes eljárásoktól.

A követeléskezelés területén több mint tíz éves gyakorlattal rendelkezünk, így jelentős kapcsolatrendszerünk és egyezségkötési tapasztalatunk halmozódott fel.

Megbízási díj: 0.- Ft.

Sikerdíj az ügy sikeres lezárásakor a megtakarított összegből számítva.

Az Ön számára a legjobb megoldás a peren kívüli egyezéségkötés, amennyiben

Miért válasszon minket?

0.-Ft befizetése mellett munkába állunk. Előre finanszírozzunk az ügyvédi költségeket.

A járványügyi korlátozások számunkra semmilyen akadályt nem jelentenek!

Magyarországon egyedülálló távolsági ügykezelés, az Ön személyes jelneléte nélkül.

01

Tapasztalat és szakértelem

A bankok és követeléskezelő társaságok belső működési mechanizmusainak és döntéshozatali eljárásmódjainak ismerete döntő fontosságú az Ön ügyének sikerre vitelében.

Immár másfél évtizedes munkatapasztalatunk jelentős segítséget nyújt ahhoz, hogy a követeléskezelés és behajtás folyamatának teljes egészét kontroll alatt tartsuk és az Ön számára a legjobb eredményt érjük el.

Legyen szó akár a szerződések felülvizsgálatáról, a hitelintézetekkel folytatott levelezésről, vagy akár a végrehajtási eljárás bármely szakaszáról.

02

Kommunikáció és stílus

A hivatalos eljárásokon, jogi procedúrákon kívüli egyeztetések egyik kulcsa az adott ügy körülményeit figyelembe vevően megválasztott kommunikációs stílus és az írásbeli, szóbeli egyeztetéseken elhangzott információk értelmezése és megfelelő alkalmazása.

Szomorú tapasztalat, hogy a hitelintézetek, pénzügyi cégek adósai sok esetben már ekkor, az első egyeztetések során végzetes hibákat követnek el. Egyes esetekben az ellenérdekű tárgyaló fél, szokásosan például ún. pénzbehajtó cégek jogi következményekkel együttjáró „trükkökkel” igyekszik rossz lépésre kényszeríteni a hitelszerződés adósait.

Szakembereink jelentős megtakarítást érhetnek el az  Ön szolgálatában is, ráadásul megbízási díj vagy egyéb összegek befizetése nélkül munkába állnak. Megbízás esetén előre finanszírozzuk Ön helyett az ügyvédi költségeket is, hogy Ön mindvégig biztonságban tudhassa magát.

03

Stratégia és folyamat

A hitelezők egyezségkötést célzó trükkös „megoldásai” mögött gyakran nem az adós megsegítését célzó szándék húzódik meg, ezért fontos erre figyelemmel lenni, mielőtt bármiféle adatot, információt közlünk magunkról.

A bankok, hitelezők által összeállított ívek, adatlapok kitöltése, illetve bármilyen megállapodás aláírása előtt életbevágóan fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél vegyen igénybe megfelelő szakmai tanácsadást, szükség esetén képviseletet annak érdekében, hogy egy megállapodás – de akár csak egy adatlap kitöltése – következtében nehogy visszafordíthatatlan károkat szenvedjen és egyoldalúan a hitelező jogi, pénzügyi fölénye érvényesüljön.

Egyszóval mielőtt információkat ad ki magáról anyagi, vagyoni, családi stb. helyzetéről és "beviszik a málnásba", kérjen szakmai segítséget, ismerje meg saját és ellenfele lehetőségeit, eszközeit!

Egyszóval mielőtt “beviszik a málnásba”, mielőtt információkat ad ki magáról, anyagi, vagyoni, családi stb. helyzetéről, kérjen szakmai segítséget, ismerje meg saját és ellenfele lehetőségeit, eszközeit!

Munkatársaink, jogászaink, követeléskezelésben járatos szakembereink, sokéves szakmai tapasztalataik, kiterjedt kapcsolatrendszerük, speciális szaktudásuk révén készek határozottan érvényre juttatni akaratukat ügyfeleink érdekeinek érvényesítése érdekében.

Nem mindegy, milyen megállapodást sikerül kötni az elkövetkező 5-10-15 évre. Az adósság elengedéstől az évtizedekig húzódó törlesztésig, jövedelem letiltásig terjedhet a skála.

Munkatársaink, jogászaink, követeléskezelésben járatos szakembereink, sokéves szakmai tapasztalataik, kiterjedt kapcsolatrendszerük, speciális szaktudásuk révén készek határozottan érvényre juttatni akaratukat ügyfeleink érdekében.

Nem mindegy, milyen megállapodást sikerül kötni az elkövetkező 5-10-15 évre. Az adósság elengedéstől az évtizedekig húzódó törlesztésig, jövedelem letiltásig terjedhet a skála.

Online segítségkérés

Amennyiben Ön peren kívüli egyezségkötéshez keres segítséget kérjük, hogy a töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy hívja ügyfél szolgálatunkat a 06 30 849 4504-as számon.

Az adatlap kitöltése után 24 órán belül telefonon visszahívjuk

Sürgős ügyekben beadvány elkészítése 24 órán belül

Ingyenes konzultáció telefonon

Gyakran Ismételt Kérdések

Egyezségkötéseket sikerdíjas konstrukcióban vállalunk, a megtakarított összeg bizonyos százaléka fejében.

A sikerdíj mértéke esetenként eltérő lehet, az elvégzendő feladatok függvényében, amely személyes vagy telefonos konzultáció során állapítható meg.

Ez nagyban függ a követelés típusától (fedezetes, vagy fedezetlen), a hitelező személyétől, az adós vagyoni és jövedelmi helyzetétől, az ügy bonyolultságától, kockázati tényezőitől és egyéb körülményektől.

Igyekszünk minden körülményt úgy alakítani, hogy a lehető legjobb megállapodás szülessen és a hitelező felismerje, hogy szükséges a részéről is kompromisszumokat kötni.

Peren kívüli egyezségek megkötése néhány héttől, néhány hónapig terjedhet.

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakembereink segítségét