Peren kívüli egyezségkötés

Szeretne megegyezni a bankkal, követeléskezelővel, de nem megy, vagy nem szeretné elhibázni?

Szeretne megegyezni a bankkal, követeléskezelővel, de nem megy?

Hiába törleszt, a magas kamatok miatt soha nem szűnik meg adóssága?

Hiába törleszt, a magas kamatok miatt soha nem szűnik meg adóssága?

Ismerjük a problémát. Ha szeretné visszakapni normális, nyugodt, adósság nélküli életét a legjobb helyen jár.

Küldetésünk segíteni az embereknek, hogy sokkal gyorsabban és kevesebb pénzből szabaduljanak meg adósságaiktól, mint ahogy nélkülünk tennék.

13 év és 7300 regisztrált ügyfelünk tapasztalatai alapján tudjuk mit érez az adósság, a havi törlesztő, esetleg a végrehajtás kifejezések hallatán. Tudjuk, mennyire szeretné megteremteni családja számára az anyagi biztonságot, aminek jelenleg a nyomasztó adósság útját állja.

A  legtöbb esetben egy szakszerűen lebonyolított peren kívüli egyezségkötés vezet – messze – a legjobb eredményhez. Speciális szaktudás és kapcsolatrendszer felhasználásával peren kívül érhető el az adós számára legelőnyösebb megoldás.

Követeléskezelési szakjogászaink örömmel segítenek Önnek létrehozni a legjobb egyezséget.

Amennyiben ügye követeléskezelőhöz került kattintson ide.

Segítségünkkel végleg megszabadulhat

A legtöbb adóssággal küzdő magánszemély nem rendelkezik speciális követeléskezelési szaktudással, melyek hiányában az egyezségkötési kísérlet  során gyakran végzetes hibát ejtenek és komoly anyagi veszteségeket szenvednek el.

Ha felkér minket, mi azon fogunk dolgozni, hogy végleg megszabaduljon minden adósságától.

Társaságunk fő profilja a különféle hitelezőkkel, követeléskezelőkkel való megegyezés elérése – és ezzel ügyfeleink megkímélése az élethosszig tartó adósságcsapdától.

A követeléskezelés területén több mint tizenhárom éves gyakorlattal rendelkezünk, így jelentős kapcsolatrendszerünk és egyezségkötési tapasztalatunk halmozódott fel.

Azon fogunk dolgozni, hogy egy napon arra ébredjen, vége az évek óta nyomasztó adósrabszolgaságnak, hogy Ön kiszabadult a bank vagy követeléskezelő szorításából és többé nem azért dolgozik, hogy nekik extra-profitot termeljen.

Legnagyobb megtakarítás, legrövidebb idő alatt, legkisebb stresszel

A peren kívüli egyezéségkötés szolgáltatásunk díja:

100 000.- Ft

Szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza maximum 6 hónapon keresztül:

A 100 000.- Ft megbízási díj a megbízáskor fizetendő.

Ezen túl sikerdíj: 20%, ami az ügy sikeres lezárását követően, a megtakarított összegből számítandó.

A peren kívüli egyezéségkötés szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza – 6 hónapon keresztül:

Hogyan néz ki az együttműködés?

online-form

Adatlap kitöltés

Ön kitölti és elküldi a megrendelő lapot online.

email-address

Megerősítő e-mail

Automatikusan kiküldött e-mailben megerősítjük a megrendelést és elküldjük a fizetési adatokat.

contract

Megbízási szerződés

Elkészítjük a megbízási szerződést és a meghatalamazást, amit Ön aláírva visszaküld hozzánk.

Az Ön számára a legjobb megoldás a peren kívüli egyezéségkötés, amennyiben

Hogyan csináljuk?

A járványügyi korlátozások számunkra semmilyen akadályt nem jelentenek!

Magyarországon egyedülálló távolsági ügykezelés, az Ön személyes jelneléte nélkül.

01

Tapasztalt szakmai segítség

Tudjuk azt, hogy egy jó egyezségkötés nem az adós fizetési képességén, hanem a mögöttes jogi, követeléskezelési stratégián múlik, ezért az egyezségkötést nem érzelmek, vágyak alapján, hanem szakmai alapú, követeléskezelési stratégiára építjük fel.

Olyan beadványokat, megállapodásokat célzó iratokat készítünk, amelyek képesek elérni a kívánt eredményt, az egyezségkötést, végrehajtás felfüggesztést, elévülést, vagy más végső megoldást.

A bankok és követeléskezelő társaságok belső működési mechanizmusainak és döntéshozatali eljárásmódjainak ismerete döntő fontosságú az Ön ügyének sikerre vitelében.

Immár másfél évtizedes munkatapasztalatunk jelentős segítséget nyújt ahhoz, hogy a követeléskezelés és behajtás folyamatának teljes egészét kontroll alatt tartsuk és az Ön számára a legjobb eredményt érjük el.

Legyen szó akár a szerződések felülvizsgálatáról, a hitelintézetekkel folytatott levelezésről, vagy akár a végrehajtási eljárás bármely szakaszáról.

02

Hatékony kommunikáció

A hivatalos eljárásokon, jogi procedúrákon kívüli egyeztetések egyik kulcsa az adott ügy körülményeit figyelembe vevően megválasztott kommunikációs stílus és az írásbeli, szóbeli egyeztetéseken elhangzott információk értelmezése és megfelelő alkalmazása.

Szomorú tapasztalat, hogy a hitelintézetek, pénzügyi cégek adósai sok esetben már ekkor, az első egyeztetések során végzetes hibákat követnek el. Egyes esetekben az ellenérdekű tárgyaló fél, szokásosan például ún. pénzbehajtó cégek jogi következményekkel együttjáró „trükkökkel” igyekeznek rossz lépésre kényszeríteni a hitelszerződés adósait.

Szakembereink jelentős megtakarítást érhetnek el az  Ön szolgálatában is. 

03

Jól ismerjük ellenfelét

A hitelezők egyezségkötést célzó trükkös „megoldásai” mögött gyakran nem az adós megsegítését célzó szándék húzódik meg, ezért fontos erre figyelemmel lenni, mielőtt bármiféle adatot, információt közlünk magunkról.

A bankok, hitelezők által összeállított ívek, adatlapok kitöltése, illetve bármilyen megállapodás aláírása előtt életbevágóan fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél vegyen igénybe megfelelő szakmai tanácsadást, szükség esetén képviseletet annak érdekében, hogy egy megállapodás – de akár csak egy adatlap kitöltése – következtében nehogy visszafordíthatatlan károkat szenvedjen és egyoldalúan a hitelező jogi, pénzügyi fölénye érvényesüljön.

Egyszóval mielőtt információkat ad ki magáról anyagi, vagyoni, családi stb. helyzetéről, kérjen szakmai segítséget, ismerje meg saját és ellenfele lehetőségeit, eszközeit!

Egyszóval mielőtt információkat ad ki magáról, anyagi, vagyoni, családi stb. helyzetéről, kérjen szakmai segítséget, ismerje meg saját és ellenfele lehetőségeit, eszközeit!

Munkatársaink, jogászaink, követeléskezelésben járatos szakembereink, sokéves szakmai tapasztalataik, kiterjedt kapcsolatrendszerük, speciális szaktudásuk révén készek határozottan érvényre juttatni akaratukat ügyfeleink érdekeinek érvényesítése érdekében.

Nem mindegy, milyen megállapodást sikerül kötni az elkövetkező 5-10-15 évre. Az adósság elengedéstől az évtizedekig húzódó törlesztésig, jövedelem letiltásig terjedhet a skála.

Munkatársaink, jogászaink, követeléskezelésben járatos szakembereink, sokéves szakmai tapasztalataik, kiterjedt kapcsolatrendszerük, speciális szaktudásuk révén készek határozottan érvényre juttatni akaratukat ügyfeleink érdekében.

Nem mindegy, milyen megállapodást sikerül kötni az elkövetkező 5-10-15 évre. Az adósság elengedéstől az évtizedekig húzódó törlesztésig, jövedelem letiltásig terjedhet a skála.

Online kapcsolatfelvétel

Amennyiben Ön peren kívüli egyezségkötéshez keres segítséget
kérjük, hogy a töltse ki a lenti adatlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy hívja fel bankjogász munkatársunkat a +36 20 513 7364 -as számon.

Az adatlap kitöltése után 24 órán belül telefonon visszahívjuk

Sürgős ügyekben beadvány elkészítése 24 órán belül

Ingyenes konzultáció telefonon

Gyakran Ismételt Kérdések

Egyezségkötéseket sikerdíjas konstrukcióban vállalunk, a megtakarított összeg bizonyos százaléka fejében.

A sikerdíj mértéke esetenként eltérő lehet, az elvégzendő feladatok függvényében, amely személyes vagy telefonos konzultáció során állapítható meg.

Pár százezer forinttól több millió is lehet a „megtakarítás”. Ez nagyban függ a tartozás összegétől, a hitelező személyétől, az adós vagyoni és jövedelmi helyzetétől, az ügy bonyolultságától, kockázati tényezőitől és egyéb körülményektől.

Igyekszünk minden körülményt úgy alakítani, hogy a lehető legjobb megállapodás szülessen és a hitelező felismerje, hogy szükséges a részéről is kompromisszumokat kötni.

Peren kívüli egyezségek megkötése néhány héttől, néhány hónapig terjedhet.

Megérdemli a szakszerű képviseletet

Kérje szakembereink segítségét