Intrum Zrt. tartozás? Jogi képviseletet biztosítunk

Levelet kapott az Intrum-tól?
Egy bosszantó, elfeledett, vitatott - talán elévült - követelésről van szó?
Esetleg régi banki hitele miatt tartozik az Intrum Zrt-nek?

Forduljon hozzánk!

Tizenkét éve foglalkozunk Intrum tartozások megoldásával, ezért ismerjük az Intrum Zrt. módszereit, működését és a megoldásokat is. A követeléskezelések szakterületén dolgozunk  (több mint tizenkét éve).

Tapasztalatainkat és kiterjedt kapcsolatrendszerünket is szolgálatba állítjuk az Ön érdekében, akár végrehajtási eljárás alatt is.

Segítünk megoldani, csökkenteni, vagy akár teljesen megszüntetni adósságát, Intrum Zrt-nél fennálló tartozását.

FIGYELEM!

Az Intrum sok esetben indít végrehajtási eljárást vitatott, rég elfeledett, elévült, vagy kétes eredetű követelések miatt.

AMENNYIBEN LEVELET KAP AZ INTRUM ZRT-TŐL, VAGY BÁRMILYEN INTRUM TARTOZÁSA VAN, HALADÉKTALANUL FORDULJON SEGÍTSÉGÉRT, MIELŐTT VÁRATLANUL MEGINDULNA A VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁS ÖNNEL SZEMBEN!

AZ INTRUM MINDEN ESETBEN A BÁRHOL FELLELHETŐ VAGYONA ÉS JÖVEDELME ELLEN INDÍTJA MEG A VÉGREHAJTÁST!

Intrum Zrt. tartozások, közmű, telefon, internetszámlák és más egyéb követelések mellett már óriási jelzáloghitel-adósság állományt is vásárolt fel az egyik legkeményebb behajtó cég, az Intrum Zrt.

Az Erste Bank valamint az Aegon Hitel Zrt. követeléseit ún. engedményezési szerződés keretében adta el a behajtó cégnek.

Ez azt jelenti, hogy a behajtó céget illetik már meg mindazok a jogok, amelyek eddig az Erstét vagy az Aegont illették meg. Az Intrum Zrt. tehet lépéseket az adósságok behajtására és az Intrum indíthat jogi eljárást az adóssal szemben a követelése végrehajtása céljából.

Az engedményezés megtörténtével az Intrum Zrt. levélben keresi meg az adósokat, amelyben tájékoztatja őket az ügylet megtörténtéről.

Az Intrum Zrt. a tartozások megfizetésére legtöbbször 5 (más esetekben több) napot biztosít. A határidő elteltével azonban az adósoknak általában még lehetőségükben áll lépéseket tenni ügyük előre mozdítása és a válsághelyzet elkerülése érdekében.

Amennyiben Ön is érintett a témában és hiteladósság, vagy bármilyen más, rendezetlen pénzügyi viszony, elmaradás miatt levelet kap az Intrum Zrt.-től, kérjük tegyen lépéseket ügye rendezése irányába és keresse fel Társaságunkat.

Online segítségkérés

Amennyiben Ön Intrum-os problémája miatt keres segítséget kérjük, hogy  töltse ki lenti űrlapunkat. Munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Amennyiben kényelmesebb, hívja kollégánkat a +36 20 513 7364-as számon.

Az adatlap kitöltése után 24 órán belül telefonon visszahívjuk

Ingyenes konzultáció telefonon